​Neuropædagogik i forbindelse med multiple funktionsnedsættelser

Hos Skelbakken i Karlslunde ved Tune og Greve finder du et bo- og aflastningstilbud for børn og unge med multiple funktionsnedsættelser. Det kan både være i form af varig fysisk og psykisk funktionsnedsættelse, og vi tager imod børn og unge i alderen fra 0-18 år med mulighed for forlængelse frem til det 23. år.

Multiple funktionsnedsættelser med fokus på neuropædagogik

Vi arbejder ud fra en række forskellige tilgange for at sikre en individuel tilgang til hver enkelt og vedkommendes multiple funktionsnedsættelser. En af disse tilgange er med udgangspunkt i neuropædagogik, som har fokus på hjernens funktion. 

Formålet med neuropædagogik er at give barnet eller den unge en mulighed for særligt at trække på sine stærke sider inden for områder som for eksempel:

  • Hukommelse
  • Opmærksomhed
  • Orienteringsevne
  • Socialt samvær
  • Kommunikation​

Vores medarbejdere bliver løbende tilbudt videreuddannelse og efteruddannelse for at sikre, at vi hele tiden er opdaterede inden for vores kompetenceområder. 

Udover neuropædagogik, dækker vores kompetencerområder blandt andet også over pædagogisk massage, IT- og kommunikation, Tegn til Tale, Marte Meo og forflytning.

Kontakt os og hør mere om vores tilbud og pædagogiske tilgang

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores individuelle tilgange inden for neuropædagogik såvel som andet specialpædagogik i forbindelse med multiple funktionsnedsættelser, er du meget velkommen til at kontakte os.

Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 46 16 17 18, men du har også mulighed for at skrive til vores e-mail skelbakken@regionsjaelland.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.​

Bo og aflastningstilbud 

Skelbakken i Karlslunde nær Tune og Greve er et bosted for børn og bosted for unge, og vi er især et botilbud til børn og unge med varig funktionsnedsættelse.

Siden senest opdateret d. 30.8.2021

Kontakt os

Skelbakken 9, 2690 Karlslunde